Snart avgår flygfältsbussen och avsked tas från den (halvt) blommande ön. Tog först avsked av den magnifika frukosten som förevigades på bild. Så tog vi avsked av katedralen under en snabb morgonpromenad.

Ganska typiskt är att jag just i dag hittade ett litet kapell jag sökt hela veckan. Det visade sig ha varit dolt bakom restauranger och framför allt en hel arme inkastare. Grrrr. Nu var det givetvis stängt.

Men som maken påminde mig, det ska ju alltid finnas ett litet låst kapell att återkomma till en annan gång. Annars vore livet för perfekt. Vi har blivit filosofer här på ön, som synes.

Den andra bilden nedan visar ett annat snilleprov av maken: en Marimekkopåse för pass och resedokument och allehanda biljetter och verifikat. Lätt tillhanda i en snygg väska man bär kring halsen. Den julklappen kom han på efter att jag tappat returbiljetterna för Gatwick Express i julas. Love it! Ni förstår väl av detta vem som ansvarar för familjens papirer. På gott och ont.

Det visade sig att vi är 17,50 på plus med vår barnota. Man fick ju 70 euro bonus (per man visade det sig) som tröst för bullret från stranden. Trots ihärdigt inmundigande av Gin Tonics och Jamesons whisky finns det pengar kvar för en lunch i solgasset.

Så lunch ska det bli. Sen ska jag ännu en gång slita i kapelldörren – och sen – äntligen hemåt!

20130225-122101.jpg

20130225-122132.jpg